benisi
 
Reparaties & Rebasing

Reparaties

Voor reparaties aan uw prothese kunt u dagelijks terecht bij Tandtechniek Benisi in Rotterdam. Reparaties zijn klaar terwijl u wacht. Een breuk, scheur, tand of kies opnieuw zetten of een vervanging hiervan duurt ongeveer 30 minuten. Wij repareren alle soorten gebitsprotheses: volledige protheses, partiële protheses en frameprotheses. Uiteraard bent u altijd verzekerd van een uitstekend resultaat.

Rebasing

Ook voor rebasing (opvulling) van een te ruim zittende prothese kunt u terecht bij Tandtechniek Benisi. Na het nemen van een afdruk in uw prothese zorgen wij ervoor dat de ontstane ruimte wordt opgevuld. Rebasing duurt langer dan de meeste reparaties: reken op een tijdsduur van een hele ochtend of middag. De kosten van de rebasing worden voor 90 procent vergoed door uw ziektekostenverzekeraar.

Afspraak maken

Tandtechniek Benisi is gevestigd aan de Hanespoordoorn 28 in Rotterdam Ommoord. Voor een afspraak kunt u ons bellen op telefoonnummer 010 - 4215891 of een email sturen naar a info@benisi.nl Uiteraard kunt u bij ons terecht met al uw vragen over reparaties of rebasing van uw prothese. Wij staan u graag uitgebreid te woord.

Kunt u niet naar de praktijk komen?

Bent u slecht ter been en kunt u niet op eigen gelegenheid naar onze praktijk komen? Geen nood! Tandtechniek Benisi verzorgt ook huisbezoeken. Wij nemen alles mee wat we nodig hebben en zijn hier dus volledig op ingesteld.

Openingstijden praktijk

Bij Tandtechniek Benisi begrijpen wij heel goed dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om gedurende reguliere openingstijden bij ons langs te komen, bijvoorbeeld vanwege uw werk. Wanneer u gedurende onze reguliere openingstijden geen tijd heeft, is het in overleg mogelijk om buiten onze openingstijden een bezoek afspraak te maken.. Bel of email ons om uw afspraak in te plannen.

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.
 
Wij komen ook aan huis!

Tandtechniek Benisi | Hanespoordoorn 28 | 3068 ML Rotterdam-Ommoord | 010 - 421 58 91 of info@benisi.nl