Geschiedenis

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.

Tandtechniek Benisi is in 1970 opgericht door de heer
N.J. van Heijl en is later voortgezet door dochter
Nicoline van Heijl.

Nicoline heeft het Instituut Vakopleiding Tandtechniek met succes doorlopen. Daarna deed ze enige jaren ervaring op bij verschillende tandtechnische laboratoria en als Maxillo Faciaal Prothetist in de Daniël den Hoed Kliniek te Rotterdam. Hier vervaardigde zij, naast de gebitsprotheses, ook gezichtsprotheses. Deze gezichtsprotheses worden, vaak in combinatie met gebitsprotheses, vervaardigd voor patiënten met kanker, een aangeboren afwijking of na een ongeluk. Onder een gezichtsprothese wordt verstaan een neus-, oog-, of oorprothese of een half gezicht. “Dit werk deed ik zeven jaar met volle overgave envoldoening. Toch koos ik er uiteindelijk voor om de praktijk van mijn vader voort te zetten”. Nicoline draait die praktijk, met medewerking van tandarts Levie inmiddels al weer enkele jaren.

Contact met onze bezoekers

Persoonlijke service en aandacht vinden wij zeer belangrijk. Bij ons wordt u altijd geholpen door dezelfde behandelaar. Onze praktijk is laagdrempelig. U loopt er gemakkelijk even binnen. Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.

Snelle service

Wij zijn altijd in staat om u snel te helpen in het geval van reparaties of onderhoud. Het is bijna altijd mogelijk om een breuk, scheur of vervanging van een tand of kies in een half uur te vervaardigen. U kunt daar bij ons op wachten. Ook verzorgen wij een snelle en vakkundige rebasing: opvulling voor een te ruim zittende prothese. Hier hebben wij een halve dag voor nodig.

Contact

Om een afspraak te maken kunt u bellen met
telefoonnummer 010 – 4215891 of een email sturen naar info@benisi.nl. Tandtechniek Benisi is gevestigd aan de Hanespoordoorn 28 in Rotterdam. Behalve uit Rotterdam komen veel van onze patiënten ook uit omringende plaatsen als Zevenkamp, Het Lage Land, Prinsenland, Nesselande,Terbregge, Hillegersberg,Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en de 3B-hoek. Wij verzorgen eveneens huisbezoeken voor patiënten die invalide zijn of slecht ter been en in overleg kunt u buiten openingstijden bij ons een afspraak maken.

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.