Werkwijze

Bij Tandtechniek Benisi bent u altijd verzekerd van persoonlijk advies, service en aandacht, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. Pas na goed overleg met u beginnen wij aan de vervaardiging van uw prothese.

Materiaal voor de prothese

Tijdens het intakegesprek maken we samen met u een keuze welke prothese het meest geschikt is voor u. Daarnaast is er keuze tussen kunsthars (kunststof) en porseleinen tanden en kiezen. Per patiënt wordt bekeken wat de beste oplossing is. Beide materialen zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte tanden en kiezen en zijn uitermate duurzaam.

Prothese aanmeten

Wij maken eerst een afdruk van de kaak. Dit wordt ook wel “happen” genoemd. Op basis van deze afdruk maken wij een pasprothese. Met de pasprothese wordt bekeken of de juiste hoogte is bereikt en of hij naar uw wens is qua kleur en opstelling van de tanden en de kiezen. Pas wanneer de prothese volledig naar wens van zowel u als ons is beginnen wij met het maken van de definitieve prothese.

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.

Een passend gebit

Wanneer u een nieuwe prothese aanschaft raden wij aan om bij uw bezoek aan onze praktijk een bekende mee te nemen tijdens de pasfase. Samen kunt u dan beter bepalen of uw gezicht niet veranderd is t.o.v. de oude situatie. Ook is het mogelijk om aan de hand van een foto een prothese te maken die gelijk is aan de oude situatie. Het is onder meer belangrijk dat de kleur en het model van de tanden en kiezen passen bij de gelaatskleur, het gelaatstype en de leeftijd. Wij streven altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo voorkomen we dat u ineens een heel ander gezicht krijgt. Een kunstgebit verbetert niet alleen het uiterlijk, maar ook de functie van het gebit.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak met Tandtechniek Benisi. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 4215891, maar u kunt ook een email sturen naar info@benisi.nl. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam, maar wij zijn ook goed bereikbaar vanuit gebieden als Zevenkamp, Het Lage Land, Prinsenland, Nesselande, Terbregge, Hillegersberg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en de 3B-hoek.