Werkwijze

Bij Tandtechniek Benisi bent u altijd verzekerd van persoonlijk advies, service en aandacht, waarbij rekening wordt gehouden met uw specifieke wensen. Pas na goed overleg met u beginnen wij aan de vervaardiging van uw gebitsprothese.

Materiaal voor de gebitsprothese

Tijdens het intakegesprek maken we samen met u een keuze welk kunstgebit het meest geschikt is voor u. Daarnaast heeft u de keuze tussen kunsthars (kunststof) en porseleinen tanden en kiezen als materiaal waar uw kunstgebit van gemaakt wordt. Per patiënt wordt bekeken wat de beste oplossing is. Beide materialen zijn vrijwel niet te onderscheiden van echte tanden en kiezen en zijn uitermate duurzaam.

Prothese aanmeten

Tandtechniek Benisi maakt eerst een afdruk van de kaak. Dit wordt ook wel “happen” genoemd. Op basis van deze afdruk maken wij een pasprothese. Met de pasprothese wordt bekeken of de juiste hoogte is bereikt en of hij naar uw wens is qua kleur en opstelling van de tanden en de kiezen. Pas wanneer de gebitsprothese volledig naar wens van zowel u als ons is beginnen wij met het maken van de definitieve gebitsprothese.

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.

Een passend kunstgebit

Wanneer u een nieuwe gebitsprothese aanschaft raden wij aan om bij uw bezoek aan onze praktijk een bekende mee te nemen tijdens de pasfase. Samen kunt u dan beter bepalen of uw gezicht niet veranderd is t.o.v. de oude situatie. Ook is het mogelijk om aan de hand van een foto een kunstgebit te maken die gelijk is aan de oude situatie. Het is onder meer belangrijk dat de kleur en het model van de tanden en kiezen passen bij de gelaatskleur, het gelaatstype en de leeftijd. Wij streven altijd naar een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Zo voorkomen we dat u ineens een heel ander gezicht krijgt. Een kunstgebit verbetert niet alleen het uiterlijk, maar ook de functie van het gebit. Wij zijn de vertrouwde tandtechnicus in Rotterdam en omstreken die graag met u meedenkt over uw kunstgebit en luistert naar uw wensen. Want een gebitsprothese moet niet alleen goed functioneren en er mooi uitzien, maar ook perfect bij u en uw gewenste resultaat passen.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak met Tandtechniek Benisi. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010 – 4215891, maar u kunt ook een email sturen naar info@benisi.nl. Onze praktijk is gevestigd in Rotterdam, maar wij zijn ook goed bereikbaar vanuit gebieden als Zevenkamp, Het Lage Land, Prinsenland, Nesselande, Terbregge, Hillegersberg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en de 3B-hoek.