Vergoeding

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.

Een volledige gebitsprothese wordt deels vergoed door uw ziektekostenverzekering. Vanuit de basisverzekering (zonder aanvullende tandartsverzekering) wordt 75% vergoed door uw zorgverzekeraar. Met een aanvullende tandartsverzekering krijgt u daarbovenop nog een deel van de eigen bijdrage of de volledige eigen bijdrage vergoed. Voor vergoeding van alle overige (gedeeltelijke) gebitsprotheses dient u een aanvullende tandartsverzekering te hebben.

Tandtechniek Benisi heeft een contract met alle zorgverzekeraars.

Tandtechniek Benisi declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar: u hoeft zelf geen voorschot te betalen. Indien er een restbedrag verschuldigd is krijgt u de nota via INFOMEDICS toegestuurd. Als u deze ontvangt heeft u 30 dagen te tijd deze te voldoen, eventueel is er ook een betalingsregeling mogelijk met INFOMEDICS. Heeft u een Buurtpas? Dan krijgt 15% retour van uw eigen bijdrage bij aanschaf van een nieuw kunstgebit.

Heeft u vragen?

Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wilt u meer weten over de vergoedingen van uw ziektekostenverzekering? Neem dan contact op met Tandtechniek Benisi op telefoonnummer 010 – 4215891 of stuur een email naar info@benisi.nl. Wij staan u graag te woord. Bij vragen over vergoedingen van uw verzekeraar raden wij aan om uw polis bij de hand te houden.

Goed bereikbare praktijk

Tandtechniek Benisi is gevestigd aan de Hanespoordoorn 28 in Rotterdam Ommoord. Onze praktijk is ook makkelijk te bereiken vanuit omringende plaatsen als Zevenkamp, Het Lage Land, Prinsenland, Nesselande,Terbregge, Hillegersberg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en de 3B-hoek. Voor patiƫnten die invalide zijn of slecht ter been, bieden wij ook huisbezoeken aan. Wij nemen alles mee wat hiervoor nodig is en zijn hier dus volledig op ingesteld.

Langskomen buiten openingstijden

Als u gedurende onze reguliere openingstijden niet kunt langskomen, omdat u bijvoorbeeld aan het werk bent, kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak op een tijdstip buiten onze openingstijden. Bel of email ons voor meer informatie.

Tandtechniek Benisi: Praktijk voor kunstgebitten en protheses in Rotterdam. Sinds 1975 uw vertrouwde adres in Ommoord.